Müşteri
Döviz Kurları: EUR/TRY - 34.79 RUB/TRY - 0.35 USD/TRY - 32.13
ev

RUSLARA BODRUM'U ANLATAN PORTAL 1 YAŞINDA

Bodrum'da geçen yıl Mayıs ayında, Rus İş Adamı Sergey Klyuev tarafından kurulan bodrum.com.ru adlı internet sitesinin birinci yılı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

RUSLARA BODRUM'U ANLATAN PORTAL 1 YAŞINDA

Rusların Bodrum'daki yatırımları ve tatilleri konusunda pratik bilgiler vermek, hayatlarını kolaylaştırmak ve Bodrum'da karşılaşabilecekleri sorunlar hakkında bilgiler vermek için kurulan bodrum.com.ru adlı internet sitesinin yıl dönümü nedeniyle Kafedaki restoranda düzenlenen kokteylde keyifli saatler yaşandı.

CHP Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın da aralarında bulunduğu seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı etkinlikte, Rus İş Adamı Sergey Klyuev ve şirket çalışanları misafirleri kapıda karşıladı.

Bodrum iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı kokteylde konuşan bodrum.com.ru adlı internet sitesinin kurucusu Sergey Klyuev, Bodrum'da birinci yıllarını doldurmanın kendilerine ve ilçede yaşamını sürdüren Ruslara büyük mutluluk verdiğini söyledi. Bodrum'un ilk ve tek Rusça bilgilendirme sitesi olmanın kendilerini çok gururlandırdığını belirten Klyuev, şöyle konuştu:

"Bugün bizim en mutlu günümüz, bir yaşına girmiş bulunuyoruz. Bodrum hakkında İlk ve tek Rusça bilgilendirme imkanı sunuyoruz. Bu site tamamen Rusça konuşanlar için hazırlanmış bir enformasyon portalı. Bu konuda Ruslar için hazırlanmış ilgi çekici bir site. Bu proje Rusça konuşan birçok ayrı ülkenin vatandaşına yönelik hazırlandı. Yani Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan gibi ülkelerden olan herkes için özel bir proje" dedi.

bodrum.com.ru adlı internet sitesinin temel amacının Bodrum'daki firmalar hakkında bilgi vermek olduğunun altını çizen Klyuev, şunları söyledi:

"Önemli olan bu sadece Rusça konuşanlar için önemli bir güncel haberler sitesi. Biz gayrimenkul işine girmiyoruz, biz turizm projelerine girmiyoruz, bizim temel amacımız Bodrum'da mevcut olan firmalar hakkında bilgi vermeye çalışmak. Kültürel etkinlikler hakkında haberler veriyoruz. Portalımızda güncel afiş bölümümüz var ve her gün o afiş güncelleniyor. Bodrum'da bulunan tüm firmalarla ilgili bilgileri tamamen ücretsiz olarak öğrenebiliyorsunuz" dedi.

Akşam 19:00'da başlayan etkinlik yapılan ikramlar ve sahne alan grubun müzikleri eşliğinde yaklaşık 3 saat sürdü.

kenttv.net

Listeye geri dön